Sport för barn - Prova på flera idrotter på ett lekfullt sätt

Kontakta ossBakom Sportlekis står Be Sporty Utbildning AB som har 15 års erfarenhet av kursverksamhet för barn.

Be Sporty Utbildning AB
Södra Torggatan 6
434 30 Kungsbacka
Telefon: 0771 - 444 100
E-post: info@besporty.se

 

Öppettider telefon:
måndag & onsdag 13.00-16.00
tisdag, torsdag & fredag 09.00-12.00

 
Vanliga Frågor och Svar!

Svar: Varje center har sin egen anmälningssida. Du gör anmälan via följande länk:

Sportlekis 2-6 år

Svar: Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Detta innebär att kursplatser släpps löpande från och med mitten av maj för höstterminens kursbokningar samt mitten av december för vårterminens kursbokningar.

Svar: Ni har möjlighet att prova kursen första gången genom att vi erbjuder öppet köp på våra kurser. Kursavgiften betalas innan kursstart. Skulle ni ångra er efter att ha provat första tillfället fyller ni i vårt avbokningsformulär på hemsidan inom 5 dagar efter första officiella kurstillfället. Vi ger då kursavgiften tillbaka exklusive 250 kr för administration.

Svar: Vi vill att eleven ska ha fyllt år för respektive åldersgrupp. Detta då programmen är utformade på ett pedagogiskt sätt för att passa de olika åldersgrupperna.

Svar: Vid bokning av våra kurser skickas en bokningsbekräftelse direkt till den angivna epostadressen. Väljs betalningsalternativet kortbetalning kommer en bokningsbekräftelse tillsammans med ett kvitto på er betalning. Väljs betalningsalternativet faktura kommer vi skicka fakturan till angiven epostadress. Någon övrig kallelse sker inte.

Svar: Är kursen full kan eleven anmälas till reservplats. Att stå i reservlista är kostnadsfritt. Anmälan görs genom att fylla i vårt bokningsformulär under respektive ort. Blir en ordinarie kursplats ledig kontaktar vi reserverna i tur och ordning via angiven epostadress. Vid tilldelad kursplats krävs ett svar om deltagande inom 48 timmar. Därefter går platsen till nästa reserv på tur.

Svar: När vi är inomhus går det bra att ha vanliga gymnastikskor. På utelektionen väljer ni de kläder som passar vädret den dag.

Svar: Ni behöver inte sjukanmäla ert barn under kursens gång. Är ni dock sent intagna på reservplats och ännu inte hunnit betala fakturan bör ni frånvaroanmäla ert barn till första kurstillfället. Detta görs via epost till kundtjänst (info@besporty.se).

Svar: Har du tecknat Be Sportys avbeställningsskydd innan kursstarten kan ni få kursavgiften tillbaka. Du måste då kunna uppvisa ett läkarintyg som styrker att eleven inte har möjlighet att delta under tre kurstillfällen eller mer i rad.

Svar: Vi har ett begränsat antal platser till varje kurs. Detta gör att det tyvärr inte är möjligt att byta mellan olika grupper vid frånvaro.

Svar: Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Detta innebär att gruppbyte genomförs i mån av plats. Önskas ett gruppbyte till en fullbokad kurs har ni kvar er ordinarie plats i er tidigare klass tills dess att en plats blir ledig i den önskade klassen. Vi meddelar er via epost så snart ni får en ordinarie plats i klassen ni vill byta till. Ansökan om gruppbyte ska alltid ske via formuläret för gruppbyte på hemsidan.

Svar: Din anmälan är bindande men kan i vissa fall avbokas enligt reglerna för ångerrätt och Öppet köp. Ångerrätt gäller fram till 14 dagar efter kursens bokningsdatum och Be Sporty ger även Öppet köp fram till och med 5 dagar efter första officiella kurstillfället. Då återbetalas kursavgiften exklusive 250 kr för administration. Avbokning ska alltid ske via avbokningsformuläret på hemsidan där du även hittar utförligare information om avbokningsvillkoren.

Svar: På terminens 8:e tillfälle har vi kursavslutning i salen. Mer info om detta finner ni under avslutning på denna webbplats.

Svar: Det behövs inga biljetter för att vara med på Sportlekis avslutning.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå